Toshiba Daiseikai 9

Toshiba Daiseikai 9

Når det kommer til avgitt varmeeffekt og strømsparing er Toshiba Daiseikai 9 suverent best i klassen. Daiseikai 9 leveres i to størrelser og begge har markedets høyeste energiklasse, A+++.

25-modellen har en årsvarmefaktor (SCOP) på hele 5,3. Det betyr at du kan gange opp varmen du får med 5,3 i forhold til brukt strøm gjennom et helt år. Det betyr at dette er det lureste valget du kan gjøre, hvis du er opptatt av å spare strøm og ha det godt og varmt gjennom hele vinteren.

Daiseikai 9 er et resultat av kontinuerlig innovasjon og omfattende produktutvikling på alle komponenter. Nye Daiseikai 9 er meget effektiv og gir maksimal varmeeffekt og komfort, selv under svært røffe forhold. Den nye varmepumpen er utstyrt med en rekke funksjoner som gjør at du vil oppleve kvalitet i alle ledd.

Få renere luft

Daseikai 9 har Plasma Air Purifier, et avanserte luftfiltersystem som effektivt fjerner støv og partikler og nøytraliserer uønsket lukt. Dette gir et sunt inneklima med lav partikkelkonsentrasjon.

Elegant design

Den kompakte innedelen har et eksklusivt design med front i hvit høyglans.

Større varmeveksler

I innedelen har maksimal plassutnyttelse gitt rom for en større varmeveksler som gir høyere varmeeffekt og høyere effektfaktor ved lave utetemperaturer.

Tydelig display

Frontplaten har intuitive og lettavleste LED-fargeikoner som viser driftsmodus – varme eller kjøling – og andre innstillinger som er valgt. Ikonene kan dimmes eller slukkes helt med enkle knappetrykk på fjernkontrollen.

Optimal luftdistribusjon

Luftspjeldene kan styres individuelt i seks ulike mønster for å fordele varmen optimalt. Dette gir bedre varmefordeling og øker valgmulighetene for plassering av innedelen.

Ekstremt stillegående

Innedelen på den minste modellen avgir kun 20 dBA lydtrykk i stillemodus. I utedelen vil selv den største modellen avgi så lite som 49 dBA lydtrykk ved maksimal belastning i varmedrift.

Uketimer

Ved å bruke timerfunksjonen kan du spare mer strøm ved å regulere temperaturen. For eksempel kan du stille inn uketimeren, slik at du kan senke temperaturen når du ikke er hjemme, eller om natten.

Manuell avriming

Under ekstreme vinterforhold kan det være behov for å aktivisere en ekstra avrimingsfunksjon av utedelen for å opprettholde varmeeffekten.

Hi-power for rask oppvarming

Med denne funksjonen får du maksimal varmeeffekt og høy viftehastighet, slik at du kan øke temperaturen raskest mulig. Perfekt når du kommer hjem fra ferie og du har skrudd ned temperaturen!

Nyhet! Peismodus

Peismodus er en unik funksjon for Toshiba Daiseikai 9. Når peismodus er aktivert vil viften gå kontinuerlig selv om ønsket temperatur er oppnådd, og varmepumpen vil distribuere varmen på en optimal måte.

Trinnløs effektjustering

I milde perioder er det viktig at varmepumpen kan avgi lite varme uten mange stopp og start, da dette bruker energi og sliter på kompressoren.

 

Varming Daiseikai 9 25   Daiseikai 9 35
COP 5,33 5
Energiklasse A+++ A+++
Kapasitet -7C 4,4kW 5,5kW
Kapasitet max 6,7kW 7,7kW
Kapasitet min 0,7kW 0,7kW
Nominell effekt 3,2kW 4kW
SCOP 5,33 5,1
     
Kjøling    
Kapasitet max 3,5kW 4,1kW
Kapasitet min 0,9kW 0,9kW
Nominell effekt 2,5kW 3,5kW
     
Lydnivå inne (dB)    
Varme max 44 44
Varme min 20 20
     
Lydnivå ute (dB)    
Varme max 47 49
     
Dimensjoner innedel (mm)    
Bredde 851 851
Høyde 293 293
Dybde 270 270