Samsung Smart Exclusive - 09 / 12

Samsung Smart Exclusive - 09 / 12

Toppmodellen i Samsung Smart serien. Høy effekt med triangelform. Best på lyd, ned til 17dB(A). Oppfyller høyeste energiklasse A+++

Samsung Smart Exclusive

Som navnet antyder, er Exclusive toppmodellen i Samsung Smart-serien. Den bygger på Samsungs siste innovasjon innen klimaanlegg. Den triangulære formen gir økt luftstrøm, raskere temperaturregulering og jevnere fordeling av varmen i rommet. Pumpen har en elegant overflatefinish med Crystal Gloss Design som gjør Exclusive til en pryd i hjemmet.

Exclusive er svært energieffektiv og oppfyller høyeste energiklasse A+++. Den leveres med en innebygget luftrenser som bruker ionisering for å rense inneluften. Fjernstyr pumpen via en app og reguler temperaturen fra mobilen eller nettbrettet.

Høy effekt med triangelform

Ved å gå bort fra den tradisjonelle firkantede designen til fordel for en triangulær form, har Samsungs luftvarmepumper fått et bredere luftinntak, større vifte og et bredere luftutløp. Samlet sett gir dette en økt luftstrøm som bidrar til å varme opp eller kjøle ned huset ditt mer effektivt.

Best på lyd

Hjertet i Smart-serien er en stillegående kompressor som er utviklet og testet spesielt for Nordens skiftende temperaturer. Klimaanlegget er meget stillegående med et lydnivå helt ned til 17 dB(A).

Dette gjør at Exclusive er den mest stillegående varmepumpen på markedet.

Innebygget smartness

Samsung Smart klimaanlegg har innebygget WiFi som standard. Last ned en app til mobilen eller nettbrettet og fjernstyr klimaanlegget uten ekstra tilbehør eller kompliserte installasjoner. Dermed kan du enkelt regulere innetemperaturen hjemme, på hytta eller i garasjen – fra hvor du enn befinner deg.

En annen finesse er at du kan regulere temperaturen fra 8 til 30 °C. Sett vedlikeholdsvarmen til 8°C og beskytt eiendeler som oppbevares på hytta, i boden eller garasjen om vinteren. Slik forebygger du ujevne temperaturer som kan gi kondens, som i sin tur kan føre til fuktskader.

For Smart Exclusive kan du også enkelt overvåke og lese av energiforbruket via appen, du kan også få en påminnelse når det er på tide å bytte filter.

Trygg og driftsikker miljøkjempe

Med Samsung Smart hjemme, på hytta, i garasjen eller boden, kan du senke energiforbruket ditt med opptil 50 %* sammenlignet med direktevirkende elektrisk oppvarming. Våre klimaanlegg er energi- effektive og forbedrer innemiljøet ditt, takket være et innebygget filter som effektivt stopper støv, sporer og pollen.

*Kan variere avhengig av strømavtale. Også alder og type varmekilde kan påvirke.

 

  09 12
Oppvarming    
Varmekapasitet W (maks) 6300 7000
Virkningsgrad COP  5,2 5,1
     
Kjøling     
Kjølekapasitet W (maks)  3300 4000
Virkningsgrad EER  10,1 9,2
     
Lydnivå (dB)    
Lyd inne min/maks (varme) 17/38 17/40
Lyd inne min/maks (kjøling) 17/38 17/40
Lyd ute varme/kjøling 44 45
     
Dimensjoner    
Dimensjon H/B/D inne mm 275/896/260 275/896/260
Dimensjon H/B/D ute mm 545/790/285 545/790/285